top of page

Over ons

Ijssalon Anna & Emiel

Op 1 april 2017 openden wij, Hanne en Leen, voor het eerst de deuren van ons gezellige ijssalon langs het Albertkanaal in Massenhoven.

Het was al enkele jaren onze passie om overheerlijke dessertjes te maken. Tijdens onze opleiding aan PIVA te Antwerpen ontdekten we dat ijs maken ook bij deze passie hoorde.

Naast een opleiding bakker en banketbakker, heeft Hanne ook een diploma als diëtiste. Hierdoor weet ze welke ingrediënten en technieken ze moet gebruiken om haar ijs en gebak lactosevrij, glutenvrij of suikervrij te maken.

Leen kan dan weer als de beste pannenkoeken en wafels bakken. Ook de heerlijke biscuit maakt zij, volgens een goed bewaard familierecept.

Inmiddels kunnen wij ook rekenen op een enthousiast team van medewerkers, flexijobbers en jobstudenten om jullie in de watten te leggen.

We hopen jullie snel te mogen verwennen met al het huisgemaakte lekkers dat bij ons te vinden is!

bottom of page